HS Multistaal B.V., Rotterdam

Werkwijze HS Multistaal

Bij HS Multistaal krijgt u alleen werknemers die aan de hoge eigen van HS Multistaal voldoen. U weet dus zeker dat u vakkundig personeel inhuurt als u een beroep doet op HS Multistaal.

Als wij op zoek gaan naar personeel dat bij u komt werken, hebben wij een vaste werkwijze. HS Multistaal selecteert werknemers onder andere op basis van hun certificaten. Lassers moeten bijvoorbeeld minimaal de 6g en 6gr certificaten in hun bezit hebben, omdat dit de meest gangbare en gevraagde certificaten zijn. Daarnaast letten wij bij lassers, ijzerwerkers, pijpfitters en slijpers op ruime ervaring in het vak. Bij ijzerwerkers letten wij er naast de vereiste ervaring ook op dat zij tekeningen goed kunnen lezen.

Soms zijn we niet zeker of een werknemer aan alle eisen voldoet. In dat geval laten wij hen een test doen in ons atelier om te bekijken hoe vakkundig de werknemer is. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij zo direct bepalen of de werknemer het vereiste vakmanschap in huis heeft die onze klanten van ons verwachten en ook gewend zijn.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.